• main-banner-cyprus

  REGJISTRIMI I ANIJEVE QIPROSE

  Regjistrimi i jahteve në Qipro

Regjistroni varkën tuaj në Qipro

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Qipro, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Qipro, duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, barka, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Qipro si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Qipro.


Qiproja është një vend popullor për regjistrimin e anijeve për shkak të vendndodhjes së saj strategjike në Mesdhe dhe kuadrit të favorshëm tatimor dhe ligjor për pronarët e anijeve. Qipro ofron një proces regjistrimi të drejtpërdrejtë dhe efikas, tarifa të ulëta regjistrimi dhe pa tarifa vjetore rinovimi.

Për më tepër, Qiproja është një vend anëtar i BE-së dhe flamuri i saj konsiderohet me reputacion dhe i njohur globalisht. Kjo njohje mund të jetë e dobishme kur lundroni në ujërat ndërkombëtare ose kur kryeni biznes me vende të tjera.

Ne mund të organizojmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda një jave. Dokumentet janë mjaft të thjeshta dhe të drejtpërdrejta. Regjistrimi në Qipro është i vlefshëm për 1 vit.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJNË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Qipro. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim i përkohshëm i garantuar në një javë! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Qipro dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati brenda një jave (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Qipros.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Qipro, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Certifikata e tonazhit

4) Kopje e certifikatës së Ndërtuesit

5) Dëshmia e pagesës së sigurimit

6) Kopje e vërtetimit të TVSH-së

7) Licencë radio operatori

8) Certifikata e pajisjeve të sigurisë, për anijet tregtare

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Qipro.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur