LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj për pikat / radio në Qipro kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Qipros. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Qipros për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Kopje e faturës së shitjes
  • Kopja e certifikatës së regjistrimit
  • Dëshmi e aftësisë detare
  • Kopje e pasaportës/identifikimit

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur